Linia Kohersen Black Cube to naczynia, które doskonale wpiszą się zarówno w nowoczesny styl minimalistycznych wnętrz, jak i w tradycyjnie urządzone kuchnie. Dzięki opatentowanej powierzchni Black Cube? z powłoką Diamond oraz dwustronnemu powlekaniu gotowanie jest bardziej ergonomiczne i zdrowe.
Aktualnie na stronie firmy oraz na profilu marki Kohersen na Facebooku trwa konkurs w którym każdy może wziąć udział
Konkurs
Połączenie najwyższej jakości stali nierdzewnej, innowacyjnych technologii i nieszablonowego wzornictwa.
Każdy element został zaprojektowany w sposób zapewniający doskonałą wydajność i trwałość na lata. Naczynia Kohersen? charakteryzuje hybrydowa konstrukcja TRI-PLY – korpus tworzą trzy warstwy: stal nierdzewna – aluminium – stal nierdzewna.
Efektem jest niezwykła trwałość i odporność na odkształcenia, dzięki czemu posłużą na długie lata. Największą zaletą warstwowej konstrukcji jest efektywne przewodzenie i utrzymanie ciepła. Warstwa stali nierdzewnej posiada właściwości magnetyczne, świetnie spisze się zatem także na kuchenkach indukcyjnych.
Naczynia wykonane przy użyciu opatentowanej technologii BLACK CUBE? posiadają unikatową, dwustronną powierzchnię funkcyjną: zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz naczynia. Udoskonalona struktura plastra miodu pozwala na wyjątkowo efektywne rozprowadzanie ciepła na całej powierzchni użytkowej, a także zapobiega przywieraniu. Gotowanie stało się szybsze i łatwiejsze, a przez to również przyjazne zdrowiu i środowisku.
Długotrwała, odporna na zarysowania powłoka DIAMOND to dodatkowe zabezpieczenie powierzchni funkcyjnej – pomaga chronić naczynie przed uszkodzeniem, nawet podczas używania ostrych przyborów kuchennych, takich jak szpatułki i sztućce.* Powłoka DIAMOND zapewnia ochronę na długi czas i nie ulega ścieraniu podczas wielu kulinarnych sesji (brak widocznych uszkodzeń nawet przy 12000 przetarciach).
* Naczynie wymaga przed pierwszym użyciem hartowania zgodnie z instrukcja producenta.
Gazeta Życie Powiatu nie jest organizatorem ani uczestnikiem konkursu.
Więcej kulinariów
Opublikowano: 2024-10-24
Już 26 października w sali OSP w Dąbrówce odbędą się wyjątkowe warsztaty kulinarne zatytułowane „Tradycyjne Jadło”, organizowane przez Gminne Centrum Kultury w Dąbrówce.
[...]
Opublikowano: 2023-10-04
Za nami kolejne spotkanie, które odbyło się w ramach projektu „BLISKO ludzi, smaków i kultury”. Gościem Miejskiej Biblioteki w Wołominie był Tomasz Jakubiak
[...]
Opublikowano: 2023-09-30
Bieganie jest moją pasją od dawna. Mam już za sobą kilka amatorskich startów w półmaratonach, a aktualnie przygotowuję się do maratonu. Żeby utrzymać
[...]
Opublikowano: 2023-09-29
„Żyj zdrowo i kolorowo” – z tym hasłem miejska biblioteka zaprasza na pokaz kulinarny, którego szefem będzie Tomasz Jakubiak. Podczas pokazu będzie można
[...]
Opublikowano: 2023-09-07
Pyzy, pierogi, kartacze, pajdy ze smalcem, a może zapiekanki lub ciasto – takie i nie tylko dania czekały na mieszkańców na stoiskach przygotowanych
[...]
Opublikowano: 2022-07-23
Gotowanie na parze niesie ze sobą wiele korzyści, które dotyczą zarówno właściwości zdrowotnych, jak i smaku oraz wyglądu potraw. Podczas gotowania na parze
[...]
Opublikowano: 2022-05-31
Jaka jest historia najpopularniejszego modelu żywieniowego na świecie i co tak naprawdę się na niego składa? Czym jest helleński slow life i dlaczego
[...]
Opublikowano: 2022-03-22
Związek Polskie Mięso organizuje kolejną odsłonę kampanii promocyjno-informacyjnej ?Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje?. Jej tegoroczne hasło brzmi: ?Pewne jest jedno. Polskie mięso. Zawsze
[...]
Opublikowano: 2022-02-11
Gotowanie to nie tylko codzienny, uciążliwy obowiązek. Zdrowie to nie tylko kwestia diety. Ekologia to nie tylko kwestia nawyków. Z pomocą przychodzą nowe
[...]
Opublikowano: 2022-01-27
Linia Kohersen Black Cube to naczynia, które doskonale wpiszą się zarówno w nowoczesny styl minimalistycznych wnętrz, jak i w tradycyjnie urządzone kuchnie. Dzięki
[...]
Opublikowano: 2022-01-27
Pakowanie próżniowe polega na usunięciu powietrza z pojemnika lub woreczka i szczelnym zamknięciu produktów. Dzięki temu zatrzymany zostaje proces utleniania, a do próżniowo
[...]
Opublikowano: 2022-01-20
Związek Polskie Mięso rozpoczyna IV edycję ogólnopolskiej kampanii promocyjno-informacyjnej ?Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje.? Tegoroczna edycja kampanii pod hasłem ?Pewne jest jedno. Polskie
[...]
Opublikowano: 2022-01-04
ONCOdekalog to pierwsza książka kucharska dedykowana profilaktyce onkologicznej. Celem projektu, który powstał dzięki współpracy fundacji Zostaw Swój Ślad oraz firmy Ardigen jest zwiększenie
[...]
Opublikowano: 2021-12-08
Ciasto piaskowe najlepsze Prosty przepis na piaskowiec jak u babci. Ciasto piaskowe najlepsze jakie możesz przygotować na weekend do popołudniowej kawy lub herbaty.
[...]
Opublikowano: 2021-12-03
Ukraińskie kartoplanyky Przepis z książki O!Ukraina autorstwa Weroniki Marczuk. Ukraińskie kartoplanyky to odpowiednik polskich kotletów ziemniaczanych nadziewanych mięsem, ale równie popularne są z
[...]